Mesures Covid-19

MESURES COVID-19

INFORMACIÓ PER A PACIENTS, FAMILIARS I VISITANTS

La Clínica Sant Josep i la Fundació Althaia, davant l’actual situació, han adoptat diferents mesures per tal d’optimitzar els recursos assistencials i poder atendre tota la població que ho requereixi. A més, s’han adoptat altres mesures per tal d’evitar contagis i garantir la màxima seguretat per als nostres pacients i professionals.

A continuació, us resolem algunes de les qüestions més freqüents, però davant de qualsevol altre qüestió podeu contactar amb nosaltres al telèfon: 93.874.42.98 (de dilluns a divendres, de 9:00 a 21:00 hores)

Recordeu que per a consultes relacionades amb la Covid-19 o altres temes assistencials podeu posar-vos en contacte amb el 061, amb el CAP de referència o Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP).

Per a emergències greus o de risc vital truqueu al 112.

foto_Coronavirus.png

 

PROTOCOL D’ACCÉS, VISITES I ACOMPANYAMENT DE PACIENTS A LA CLÍNICA SANT JOSEP
Actualitzat a 30/09/2022

A causa de la situació actual, per poder accedir a la Clínica Sant Josep cal seguir els següents protocols:

  • Per accedir a qualsevol dels edificis cal portar mascareta quirúrgica, anar sense guants i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar i al sortir.
  • Es permet un acompanyant a les plantes d'hospitalització. Es recomana que l'acompanyant estigui vacunat. En casos de pacient covid-19, l'acompanyant haurà de portar una mascareta FFP2. Les excepcions seran acordades d’acord amb l'equip assistencial.  
  • Pel que fa a Urgències, els pacients no podran anar acompanyats. Només podran tenir un acompanyant els usuaris dependents, persones majors de 70 anys, pacients fràgils i menors. No es permeten acompanyants en casos de pacients amb sospita de covid-19.
  • Pel que fa a les visites a Consultes Externes i a la realització de proves mèdiques programades, es recomana venir sol/a per tal d'evitar aglomeracions. També es demana no arribar a la cita amb molta anticipació per evitar estar a les sales d'espera.


PREGUNTES FREQÜENTS

URGÈNCIES D’ADULTS

Tinc una urgència. Em podreu visitar?
Les urgències d’adults es continuen atenent a la planta 0 de la Clínica Sant Josep.

URGÈNCIES I HOSPITALITZACIONS PEDIÀTRIQUES

El meu fill o filla té una urgència. El podreu atendre?
Sí. Totes les urgències i les hospitalitzacions pediàtriques tenen lloc a la Clínica Sant Josep.

PARTS

Estic de part i sóc pacient de la Clínica Sant Josep. Què he de fer?
Totes les parteres s’hauran d’adreçar a l’àrea d’Admissions d’Urgències de l’Hospital Sant Joan de Déu des d’on les derivaran a la Sala de parts, ubicada a la planta -3.

He tingut un nadó i m’han donat l’alta. Qui ens farà el seguiment?
Finalitzat el període d’ingrés, quan es doni l’alta, la mare i el nadó seran derivats al seu ginecòleg i pediatre de referència, i s’activarà el seguiment de postpart per part de la llevadora.

REHABILITACIÓ

Es continuen fent tractaments de rehabilitació al CIMETIR?
Sí, respectant els protocols de distanciament i seguretat necessaris per al benestar dels pacients.