Fundació Althaia

FUNDACIÓ ALTHAIA


La Clínica Sant Josep forma part d'Althaia, una Fundació Privada sense ànim de lucre i amb vocació de servei públic, que ofereix serveis sanitaris i socials en les àrees d'atenció especialitzada, atenció a la dependència, atenció a la salut mental, atenció primària i atenció mutual i privada. 

La missió de la Fundació és oferir aquests serveis amb qualitat i eficiència en el marc d’una organització orientada a satisfer les necessitats de les persones i a potenciar l’excel·lència tant tècnica com humana dels seus professionals.

La Fundació Althaia està regida per un Patronat en què conflueixen tres institucions: l’Ajuntament de Manresa, l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu i la Mútua Manresana.

Althaia està integrada per un equip d’uns 1.800 professionals i compatibilitza l’activitat pública amb la mutual i privada de la mà de la Clínica Sant Josep actuant amb transparència i equitat.

Si voleu conèixer més detall de la Fundació Althaia, podeu visitar el seu web.

 

La Fundació Althaia ha obtingut l’any 2020 el segell EFQM 400+, una distinció internacional que posa en valor la qualitat dels serveis que ofereix la institució i la feina ben feta dels seus professionals. El segell és un reconeixement que concedeix el Club Excel·lència en Gestió com a representant oficial a l’Estat espanyol de la Fundació Europea per la Gestió de Qualitat (EFQM). 

Podeu clicar i consultar la Memòria EFQM en PDF.

 

0ec6afb3-9fb6-4bcd-a436-7fac65f43d44.jpg