Els jugadors del primer equip del Centre d’Esports Manresa avancen la revisió mèdica al CIMETIR
7/12/2022

Els jugadors del primer equip del Centre d’Esports Manresa avancen la revisió mèdica al CIMETIR

Els jugadors ja s’han posat en mans de l’equip mèdic de la Clínica Sant Josep davant el calendari exigent que inicien a l’agost

El primer equip del Centre d’Esports Manresa (CEM) ja ha començat a passar la revisió medicoesportiva a les instal·lacions del Centre Integral de Medicina de l’Esport, Traumatologia i Rehabilitació (CIMETIR) de la Clínica Sant Josep de Manresa. A diferència d’altres anys, amb l’ascens a Segona Divisió RFEF, l’equip encara un inici de temporada molt exigent.  El calendari del proper mes d’agost durà al CE Manresa a participar en el Torneig d’Històrics, a disputar els partits d’eliminatòria de la Copa del Rei i també haurà de jugar contra la UE Cornellà, rival de Primera RFEF, en la ronda inicial de la Copa Catalunya.

Per aquest motiu, les revisions, que s’han avançat, tenen un paper fonamental. Els jugadors han superat amb nota la revisió medicoesportiva que contempla una cineantropometria, que és l’avaluació i estudi de la composició corporal del jugador, seguit d’un electrocardiograma en repòs, una exploració per aparells i sistemes cardiocirculatoris, una revisió de l’aparell locomotor, un test de potència de salt i una prova d’esforç màxima. A més,  les revisions compten amb una avaluació més exhaustiva de l’aparell respiratori en aquells jugadors que han patit la covid-19 els darrers mesos per descartar lesions pulmonars.

Els jugadors Javier López, Noah Baffoe, Marc Cuello, Mohamed Djitte, Miquel Nocete, Arnau Manzano i Biel Rodríguez han estat els primers en passar aquesta exigent avaluació esportiva. També ho han fet alguns membres de l’equip tècnic, com el segon entrenador, l’Aitor Maeso, han estat aquests dies a les instal·lacions del CIMETIR fent la revisió per comprovar el seu estat de salut per encarar la nova temporada.

 

Cinta_MarcCuello.jpg       Espirometria_Noah.jpg

Sorteig actiu al CIMETIR

 Els jugadors han aprofitat la seva visita al CIMETIR per participar en el campanya ”La Revisió al CIMETIR” que ha engegat la Clínica Sant Josep amb la col·laboració del club esportiu i també del BAXI Manresa.

El sorteig, obert a totes les persones d’entre 7 i 25 anys que vagin a fer-se una revisió al CIMETIR, poden publicar una fotografia pública a Facebook, Twitter o Instagram, amb el hashtag #LaRevisióalCIMETIR. Entre tots els participants, se sortejaran quatre premis que són: una targeta Bonus Salut Clínica Sant Josep, amb la qual es podrà escollir entre una revisió esportiva, massatge pre o post competició o una sessió nutricional; una samarreta de la temporada 21/22 del BAXI Manresa; i dos Carnets de Socis del CE Manresa per veure tots els partits de 2a RFEF.

D’aquesta manera, el CIMETIR es reforça com un servei de medicina de l'esport on es poden fer revisions esportives adaptades a cada edat, tant a nivell particular com a esportistes integrats en un club esportiu.

ALTRES NOTÍCIES