Els nostres professionals, a fons: Dra. Laia Ferré
14/3/2022

Els nostres professionals, a fons: Dra. Laia Ferré

EL PERFIL

Lloc de naixement: Vaig néixer a Manresa, concretament a la Clínica Sant Josep.

Formació acadèmica i trajectòria professionalVaig estudiar medicina a la Universitat de Barcelona. Posteriorment vaig especialitzar-me en Al·lergologia via MIR a l'Hospital de la Vall d'Hebron. L'any 2005 començo a treballar al servei d'Al·lergologia d'Althaia, a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Actualment, sóc la cap de servei.

Des de l'any 2006 tinc consulta d'al·lèrgia pediàtrica a la Clínica Sant Josep. L'any 2015 vaig presentar la meva tesi doctoral a la Universitat Internacional de Catalunya.

 Any d’inici a la Clínica Sant Josep: 2006

Activitats que li agraden fer en el seu temps lliure:  M'agrada passar temps amb la meva família, estar en contacte amb la natura i conèixer llocs nous. També m'agraden molt els animals.

 

LA REFLEXIÓ

Sóc al·lergològa perquè és una especialitat molt transversal ja que que engloba molts aspectes de la medicina que es troben interrelacionats. És una especialitat que ens permet fer el seguiment i acompanyament del pacient, des de la infantesa fins a l'edat adulta. És molt gratificant poder veure l'evolució i la resposta als diversos tractaments de cada manifestació de l'al·lèrgia (asma, rinitis, al·lèrgia alimentària, al·lèrgia cutània, medicaments, insectes...) i, sobretot, millorar la qualitat de vida de qui les pateix.