IRM

Institut de Reconeixements Mèdics (IRM)

 

La Clínica Sant Josep, a través de l’Institut de Reconeixement Mèdic (IRM), respon a la demanda d’aquelles persones que desitgen realitzar un control exhaustiu del seu estat de salut, amb el mínim temps possible. Aquest és un servei dissenyat per fomentar el benestar i la qualitat de vida de les persones.

L’IRM reuneix els millors especialistes per fer reconeixements de salut d’alt nivell, complets i acurats, per tal de confirmar el bon estat de forma o bé orientar sobre les mesures preventives o terapèutiques que es poden realitzar des de l’inici de qualsevol afecció. En un matí es fan totes les proves mèdiques i diagnòstiques que s’adapten a les característiques físiques i a l’edat de cada persona.

ue-irm.jpg

 

Cartera de serveis:

 • Reconeixement bàsic: És un reconeixement per a qualsevol persona adulta per comprovar l’estat general de salut de manera global i que ens pot alertar de qualsevol irregularitat. Durant aquest reconeixement se us realitzarà una visita mèdica completa, amb anàlisis adients, exploració radiològica bàsica, ecografia abdominal i electrocardiograma.
 • Reconeixement general: Reconeixement adreçat a persones que periòdicament, i de manera rutinària, volen descartar la presència de qualsevol patologia o fer alerta a petites molèsties. És una revisió completa amb visita mèdica, examen radiològic, TAC toràcica i ecografia abdominal, renovesical i prostàtica, analítica, electrocardiograma amb ecocardiograma i estudi de l’agudesa visual i auditiva.
 • Reconeixement Plus-E1: És recomanable optar per aquest tipus de reconeixement a partir dels 40 anys. Format per un conjunt de proves dirigides a descartar qualsevol afecció del vostre cos. Inclou una visita mèdica completa, amb estudi radiològic a través d’una TAC cranial, toràcica i abdominal. Aquesta prova es realitza amb aparells d’avantguarda que suposen un menor risc de radiació, més precisió d’imatge i en un entorn no claustrofòbic. S’incorpora a l’estudi una colonoscòpia virtual que permet detectar anomalies del còlon. Altres proves complementen aquest reconeixement: resposta cardíaca a l’esforç, estudi vascular i cardiològic, analítica completa amb estudi de la sensibilitat alimentària, marcadors tumorals, estudis hormonals, etc.
 • Reconeixement Plus-E2: Per fer més complet l’estudi de salut i l’exploració del tub digestiu, incorporem al Reconeixement Plus-E1 la gastroscòpia. En cas d’antecedents familiars directes, voluntat pròpia o bé patologia digestiva suggerent, es recomanarà la colonoscòpia real a canvi de la colonoscòpia virtual. Aquest reconeixement és recomanable a partir dels 50 anys.
 • Reconeixement de la memòria: Davant la incidència de malalties degeneratives que afecten les capacitats cognitives, de memòria i, a la llarga, d’adaptació social, a l'IRM volem donar resposta a la preocupació de persones que, per antecedents i experiències familiars o de l’entorn, per situacions personals de canvis en el rendiment intel·lectual, oblits continuats, dèficit de concentració... veuen convenient fer una avaluació de les seves capacitats cognitives i de memòria. A l’IRM fem aquesta avaluació completa a través d’un equip d’especialistes, en un entorn agradable, sense esperes i només en un matí.

El nostre equip:

El nostre equip està format per especialistes en:

 • Anàlisis clíniques
 • Cardiologia
 • Digestologia
 • Medicina de l'esport
 • Medicina interna
 • Oftalmologia
 • Otorinolaringologia
 • Radiologia

 

Coordinació general:

Dr. Josep M. Marcos