Operada amb èxit a la Clínica Sant Josep la waterpolista Alejandra Aznar
7/26/2021

Operada amb èxit a la Clínica Sant Josep la waterpolista Alejandra Aznar

La jugadora ha estat intervinguda a causa d’una lesió als lligaments del dit de la mà esquerra

La jugadora de waterpolo Alejandra Aznar ha estat intervinguda amb èxit pel Dr. Jordi Saus, traumatòleg del CIMETIR, el Centre Integral de Medicina Esportiva, Traumatologia i Rehabilitació de la Clínica Sant Josep de Manresa. Aquesta operació és el resultat de la lesió que Aznar es va fer durant el mes de maig i que ha estat clau per solucionar definitivament la inestabilitat que tenia la jugadora al polze esquerra.

Tot i ser a la mà, la lesió de la waterpolista no és gaire comuna dins l’esport que practica. La jugadora tenia el lligament colateral radial del polze de la mà esquerra trencat. Després d’una intervenció sense complicacions, Aznar ha tornat a la Clínica per duu a terme les cures pertinents i, amb la retirada del guix i l'embenat, la jugadora haurà d’estar unes 6 setmanes en període de rehabilitació, seguint les indicacions de la Dra. Griselda Sirvent, metgessa especialista en Medicina Física i Rehabilitació del CIMETIR.

Tant les pautes i exercicis de rehabilitació com el seguiment es realitzarà de forma telemàtica ja que la jugadora confia en poder tornar a l’agost amb el seu equip actual, els USC Trojan Athletics dels Estats Units.

Una jugadora que havia de ser olímpica

Alejandra Aznar, amb només 21 anys, estava concentrada al CAR Sant Cugat durant els entrenaments previs als Jocs Olímpics de la selecció estatal de waterpolo quan es va lesionar. Tot i la seva joventut, Aznar ja compta amb diversos títols a l’esquena, com la medalla d’or en ser la màxima golejadora als campionats mundials juvenils del 2018 i les dues medalles de plata aconseguides al torneig mundial del 2016.

Des de la Clínica desitgem que l’Alejandra tingui una ràpida recuperació i que continuïn els èxits per molts més anys.

ALTRES NOTÍCIES

Etiquetes: CIMETIRwaterpolo