Els nostres professionals, a fons: Òscar Muncunill Morales
9/7/2021

Els nostres professionals, a fons: Òscar Muncunill Morales

Coordinador de l'àrea de servei de Fisioteràpia del CIMETIR de la Clínica Sant Josep


EL PERFIL

Lloc de naixement: Vaig néixer a Manresa (Bages)

Formació acadèmica i trajectòria professional:  Diplomat en fisioteràpia a la Fundació Universitària del Bages (FUB), i especialitzat en fisioteràpia esportiva amb el Postgrau de fisioteràpia de l’esport a Gimbernat i el Màster en Fisioteràpia de l’esport d’equip a la Universitat Blanquerna. 

Vaig iniciar la meva experiència com a fisioterapeuta a partir de l’any 2002 a la Clínica Sant Josep, on vaig anar creixent professionalment fins a data d’avui. Actualment realitzo la tasca de coordinador del servei de fisioteràpia al CIMETIR i de la Selecció Espanyola de Waterpolo.

Any d’inici a la Clínica Sant Josep: 1999 com a zelador. 

Activitats que li agraden fer en el seu temps lliure:  Passar temps amb la família i els amics gaudint d’activitats a l’aire lliure i l'esport.

 

LA REFLEXIÓ

La fisioteràpia ha complert les meves expectatives perquè engloba els dos aspectes que més m'agraden: la salut i l’esport. Després de molts anys invertint temps i dedicació en l'estudi, treballar d’allò que t’agrada et fa sentir totalment realitzat.  Ja fa uns anys, vaig iniciar un camí al CIMETIR que m’ha permès viure moltes experiències, des de formar part d’un equip professional multidisciplinari fins a gaudir d’uns Jocs Olímpics.

La fisioteràpia és una especialitat molt important dins del ventall d’opcions terapèutiques. Són molts els usuaris que són atesos al CIMETIR i l'observació del seus progressos fins arribar al resultat fan molt especial la nostra professió.

La fisioteràpia avança amb el pas del temps cap a nous horitzons, amb un protagonisme adquirit els darrers anys d’acord als resultats. Des del CIMETIR ens sumem a aquest projecte de créixer amb un equip de professionals que mira endavant; vetllant sempre per la qualitat assistencial.