El Dr. Javier Mareque, coordinador de l’IOMA, ha rebut el premi Médicos del Año 2021 en la categoria de Cirurgia Maxil·lofacial
12/17/2021

El Dr. Javier Mareque, coordinador de l’IOMA, ha rebut el premi Médicos del Año 2021 en la categoria de Cirurgia Maxil·lofacial

Aquest guardó reconeix la dedicació i trajectòria de l’odontòleg i cirurgià maxil·lofacial

L’odontòleg i cirurgià oral i maxil·lofacial, Dr. Javier Mareque ha estat guardonat amb el Premio Médicos del Año 2021 en la categoria de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial. Impulsats per Grupo Planeta, aquests guardons destaquen l’experiència i trajectòria de professionals de totes les especialitats dins l’àmbit de la medicina.

El jurat ha volgut reconèixer, en aquesta tercera edició dels premis, el Dr. Javier Mareque pels més de quinze anys de trajectòria professional i per la seva aportació en el camp de la medicina i, en especial, de la cirurgia oral i maxil·lofacial. Per al Dr. Mareque aquest premi arriba en un any “ple de reptes professionals” i ha destacat que “ens dona forces i més il·lusió per continuar avançant”.

El Dr. Marequeés el coordinador des de l’any 2018 de l’Institut d’Odontologia i Maxil·lofacial (IOMA) a la Clínica Sant Josep de Manresa. A IOMA s'ofereix un servei obert i dirigit a tot tipus de pacients però compten amb un equip multidisciplanari especialitzat en gestionar pacients d’alta complexitat i amb necessitats especials. 

La trajectòria professional del Dr. Javier Mareque

El Dr. Javier Mareque, nascut a Pontevedra, és la cinquena generació de metges de la seva família. Es va llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universidad Católica Sant Antonio de Murcia i en Odontologia per la Universitat Internacional de Catalunya. Posteriorment, va cursar l’especialitat de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial a l’Hospital Universitari Vall d’Hebrón. Paral·lelament, es va doctorar en Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona i en Odontologia per la Universidad Católica Sant Antonio de Murcia.

Actualment és el director de Maxilonet i el coordinador de l’Institut d’Odontologia i Maxil·lofacial (IOMA) de la Clínica Sant Josep de Manresa.

ALTRES NOTÍCIES