Els nostres professionals, a fons: Dr. Marcelo Casaccia
22/12/2022

Els nostres professionals, a fons: Dr. Marcelo Casaccia

EL PERFIL

Lloc de naixement: Vaig néixer a Asunción, Paraguay.

Formació acadèmica i trajectòria professionalLlicenciat en Medicina per la Universitat Nacional d'Asunción, amb MIR en l'especialitat de Cirurgia Ortopèdicai Traumatologia a l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron. Combino l'atenció privada amb la meva feina a la Unitat de Genoll de l'Hospital Vall d'Hebron. En l'actualitat, soc el metge esportiu del primer equip del BAXI Manresa.

Any d’inici a la Clínica Sant Josep:  Des de l'any 2021.

Activitats que li agraden fer en el seu temps lliure:  Soc aficionat als esports de resistència, com el trail running. També m'agrada llegir autobiografies de personatges històrics.

LA REFLEXIÓ

Ser traumatòleg em permet conèixer persones de totes les edats i que presenten tota mena de patologies, tan esportives com també malalties degeneratives. És una especialitat que ofereix un ampli ventall de tècniques i tractaments, fet que em permet fer un seguiment complet del pacient i acompanyar-lo. Per tot això, mantinc l'entusiasme del primer dia i intento transmetre la meva passió i expertesa a tots els meus pacients.